Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi!
Info Client: 0723989900
Colectare debite
Categorie ics - colectare debite


Colectare debite

ICS Collection - colectare debite Serviciul de colectare debite este un serviciu care necesita un design special, croit pe tiparul persoanelor juridice al caror numar de facturi lunare este peste media obisnuita, datorita specificului activitatilor proprii: distributie, furnizare de produse si servicii, etc.
Dezideratul primordial in procesul de colectare debite il reprezinta obtinerea cat mai rapida pentru creditor a sumelor ce i se datoreaza de catre terti, prin evitarea angrenarii unor cheltuieli suplimentare vizand calificarea personalului in acest scop si asigurarea intregii logistici aferente desfasuraii unei astfel de activitati cu inalt profesionalism.

Astfel, o directionare a serviciului de colectare debite catre ICS Collection va asigura cu certitudine clientului posibilitatea de a se preocupa mai mult de celelalte aspecte legate de functionalitatea propriei activitati, avand certitudinea ca specialistii nostrii fac tot posibilul pentru recuperarea sumelor restante in cel mai scurt timp posibil.
Noi suntem profesionisti si asta stim sa facem cel mai bine: colectare debite!


In scopul demararii acestei proceduri, creditorul-client va transmite catre ICS Collection - colectare debite o evidenta care trebuie sa se refere la urmatoarele informatii cu privire la debitori: denumire sau nume, sediu social sau adresa exacta la care pot fi expediate toate notificarile, avertismentele de plata, adresele si somatiile, numere de telefon, fax, e-mailuri, date de contact ale reprezentantului debitorului, daca este cazul, seria, numarul, data si valoarea fiecarei facturi emise, cu TVA sau fara, precum si daca s-au facut sau nu plati partiale, valoarea restanta a fiecarei facturi, suma totala ramasa neachitata si daca s-au solicitat din partea debitorului esalonari la plata sau amanari de plati.

In vederea ducerii la indeplinire cu succes a activitatii de colectare debite ICS Collection utilizeaza un departament special, care include in principal: servicii de corespondenta (notificari, avertismente, somatii, e-mailuri si adrese), centru de receptionare si directionare a convorbirilor si mesajelor telefonice precum si SMS/MMS etc.

Acesta metoda a colectarii de debite contine anumite strategii etapizate de lucru : discutii telefonice si SMS-uri graduale - sub aspectul presiunii exercitate asupra debitorului-, notificari, avertismente de plata, somatii de plata, e-mailuri, daca este cazul, si intalniri directe, identificarea reprezentantilor societatii, toate menite sa determine debitorul sa-si achite de indata intreaga datorie.

Pentru efectuarea serviciului de colectare debite, ICS Collection va pune la dispozitie o gama larga de oferte personalizate, in functie de specificul fiecarei situatii, in conditiile unei evaluari prealabile. Pentru detalii si informatii suplimentare accesati pagina de contact sau numerele de telefon puse la dispozitia dumneavoastra.

In situatia in care aceasta metoda nu isi dovedeste eficienta sau obligatiile de plata exigibile depasesc 30 de zile de la scadenta, creditorul-clientul poate opta pentru utilizarea ICS - recuperari creante.

Suntem aici sa te ajutam
Suna acum la numarul:
0723989900
sau trimite-ne un
office@ics-collection.ro
COLECTARE DEBITE
Citeste tot despre serviciile
noastre de colectare debite
RECUPERARE CREANTE
Citeste tot despre serviciile
noastre de recuperare creante
ACOPERIRE NATIONALA
Contacteaza-ne indiferent
de orasul in care te afli