Introdu numarul tau de telefon si te sunam noi!
Info Client: 0723989900
Recuperare creante / Onorarii recuperari
Categorie ics - recuperare creante


Recuperare creante - onorarii recuperari 

NOTA :

1. Scadenta in zile (luni) – reprezinta intervalul de timp cuprins intre data scadentei creantelor – debit principal - si data predarii de catre client a debitorilor acestuia catre ICS Collection in vederea inceperii procedurii de recuperare creante, indiferent de durata procedurii de recuperare creante.

2. Suma in RON – reprezinta valorile creantelor – debit principal - existente la data predarii de catre client a debitorilor acestuia catre ICS Collection in vederea inceperii procedurii de recuperare creante.

3. Onorariul procentual mentionat in modalitatea de calcul de mai sus se raporteaza exclusiv la creantele - debit principal, scadenta acestora fiind cea prevazuta la punctul 1.

4. Din daunele, penalitatile, dobanda legala si orice alte sume incasate suplimentar debitelor principale de catre client se percepe un comision fix de 35% din valoarea acestora la data incasarii lor.

5. Vechimea creantelor - debit principal - avuta in vedere este pana in 3 ani (36 luni), termenul general de prescriptie, urmand ca peste acest termen sa fie perceput un comision unic de 40%.

6. Plata integrala a remuneratiilor aferente debitelor principale, dar si sumelor recuperate suplimentare, se face la final, dupa incasarea efectiva a creantelor de catre client si proportional cu acestea.

Suntem aici sa te ajutam
Suna acum la numarul:
0723989900
sau trimite-ne un
office@ics-collection.ro
COLECTARE DEBITE
Citeste tot despre serviciile
noastre de colectare debite
RECUPERARE CREANTE
Citeste tot despre serviciile
noastre de recuperare creante
ACOPERIRE NATIONALA
Contacteaza-ne indiferent
de orasul in care te afli